Over ons

Over ons

Het begon allemaal in een klein schuurtje midden in Meerkerk. Daar sleutelde Jo de Ruyter in de jaren 20 van de vorige eeuw aan zijn eerste auto’s. Al snel ontstond een dorpsgarage. Onder leiding van zoon Boeb de Ruyter groeide de garage uit tot een allround onderneming gespecialiseerd in bedrijfswagens. Inmiddels zijn we 100 jaar verder en wordt De Ruyter Trucks gerund Joop de Ruyter, de derde generatie binnen het familiebedrijf, en diens schoonzoon Jan Baars.

In die 100 jaar zijn we uitgegroeid tot een begrip in de regio en ver daar buiten. Binnen ons bedrijf staan dagelijks zo'n twintig werknemers voor je klaar. Sommigen van hen hebben al veertig of zelfs meer dienstjaren achter hun naam staan. En daar zijn we maar wat trots op. Maar ook voor de jonge generatie staan we volop open. Zo zijn we een erkend leerbedrijf en werken we samen met verschillende onderwijsinstellingen.

Nieuwe of gebruikte bedrijfwagens


De Ruyter levert nieuwe en gebruikte bedrijfswagens . Van de kleinste bestelwagen tot de zwaarste trekker-met-opleggercombinatie. In de loop der jaren heeft De Ruyter zich voor wat betreft de zware en middelzware voertuigen voornamelijk gespecialiseerd in het merk DAF. Een Nederlands merk dat staat voor degelijkheid en betrouwbaarheid. In overleg met de klant en de opbouwleveranciers worden de juiste voertuigspecificaties vastgesteld, waarna de truck in eigen huis verder wordt opgebouwd en voorzien van de gewenste accessoires. Tevens verzorgt De Ruyter alle benodigde keuringen, zodat de truck bedrijfsklaar wordt afgeleverd.

Import Export


'De wereld wordt steeds kleiner.' Dat geldt zeker voor de handel in gebruikte bedrijfsvoertuigen, welke een meer en meer internationaal karakter heeft gekregen. Een groot aantal gebruikte trucks en bestelwagens wordt jaarlijks geïmporteerd uit en geëxporteerd naar de meest uiteenlopende landen. Klanten van vele nationaliteiten vinden dagelijks hun weg naar Meerkerk om met het voertuig van hun keuze huiswaarts te keren. Vaak over de weg, maar ook worden steeds meer voertuigen verscheept naar verre bestemmingen. Om dit in goede banen te leiden, is de afdeling administratie van De Ruyter geheel ingericht om de benodigde exportdocumenten te verzorgen.

We horen graag van u

Heeft u vragen of heeft u ergens hulp bij nodig? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de onderstaande gegevens. Wij staan klaar om u te helpen!

Openingstijden

Ma/Vr 8:00 t/m 17:00 uur.
Zaterdag 8:00 t/m 12:00 uur.
Zondag Gesloten.

Let's connect

Dit veld mag niet leeg zijn. Gebruik geen speciale tekens.
Het ingevulde emailadres is niet geldig.
Gebruik enkel cijfers, spaties en + teken.
Dit veld mag niet leeg zijn.Gebruik geen speciale tekens.

Het bericht is verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.