Verhuur

Op zoek naar een tijdelijke oplossing voor uw vervoer?

Een verhuizing, evenement of tijdelijke uitbreiding van het wagenpark? Bij De Ruyter hebben we voor elke klus een bus! We beschikken over een grote voorraad bussen van verschillende afmetingen voor zowel de zakelijke als particuliere klant.

Ook zijn we uiterst flexibel met het inzetten van bedrijfswagens in de verhuur. Naast standaard trekkers hebben we trucks met hydrauliek, bakwagens met laadklep en diverse opleggers per direct beschikbaar. ‘Nee’ verkopen is voor ons geen optie. We denken mee en komen altijd met een passende oplossing.

  • Goedkoop maar goed onderhouden materieel;

  • Groot assortiment aan voertuigen;

  • Snelle service en behulpzaamheid;

  • Oplossingsgericht denken!;

Verhuur vloot

Ons verhuurwagenpark is ingericht voor de particuliere en de zakelijke klant uit de regio: Meerkerk, Zederik en de Alblasserwaard, maar ook uit Gorinchem, Vianen en Leerdam komen veel van onze klanten voor het huren van een voertuig. Het assortiment voor de particuliere klant bestaat vooral uit kleine en grote bestelwagens, bussen, div. bedrijfswagens en bussen met een meubelbak met laadklep (verhuisbus).

Voor de zakelijke klant hebben wij beschikking over trekkers met diverse afmetingen, bakwagens en trailers/opleggers (open/gesloten/koelers).

Kies een voertuig om te huren

De bovenstaande prijzen zijn excl. BTW en brandstof, voor details, zie de prijslijst:

Prijslijst verhuur per 01-11-2018

We horen graag van u

Heeft u vragen of heeft u ergens hulp bij nodig? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de onderstaande gegevens. Wij staan klaar om u te helpen!

Openingstijden

Ma/Vr 8:00 t/m 17:00 uur.
Zaterdag 8:00 t/m 12:00 uur.
Zondag Gesloten.

Let's connect

Dit veld mag niet leeg zijn. Gebruik geen speciale tekens.
Het ingevulde emailadres is niet geldig.
Gebruik enkel cijfers, spaties en + teken.
Dit veld mag niet leeg zijn.Gebruik geen speciale tekens.

Het bericht is verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.