Onderhoud

Onderhoud en Reparatie

De Ruyter beschikt over een moderne goed geoutilleerde werkplaats, volledig aangepast aan de jongste (milieu)eisen. Onderhoud en reparatie aan zowel lichte bestelwagens als aan de zware wegreuzen kunnen hier probleemloos worden uitgevoerd. Door de jaren heen heeft De Ruyter zich gespecialiseerd in het merk DAF, maar ook met andere merken, alsmede met uw getrokken materieel bent u van harte welkom.

Natuurlijk is De Ruyter volledig bevoegd APK I en II keuringsstation en erkend installateur van tachograven en snelheidsbegrenzers. Een ultramoderne keuringsstraat staat hiervoor ter beschikking.

Ook het uitvoeren van div. carrosserie werkzaamheden en het periodiek keuren van laadkleppen (LPK) behoort tot de dagelijkse werkzaamheden.

Apk zwaar APK-lichte-voertuigen APK tachograaf APK snelheidsbegrenzer LPK

Service Onderweg

Als uw voertuig onverhoopt onderweg stilvalt, is een goed uitgeruste servicewagen in ‘no-time’ paraat om de meest voorkomende storingen zo snel mogelijk te verhelpen. Biedt dit geen uitkomst, dan kan het gestrande voertuig met de eigen kraanwagen worden afgesleept. Desgewenst zorgt de afdeling VERHUUR voor vervangend vervoer, zodat u snel weer verder kunt.

Schadeherstel

Als uw voertuig schade heeft opgelopen verzorgt De Ruyter naast het volledig en vakkundig herstellen van uw voertuig ook de afwikkeling met de verzekering. Om de duur van het werkplaatsbezoek zo kort mogelijk te houden, beschikt De Ruyter over een magazijn met een ruime voorraad onderdelen. Mocht een onderdeel onverhoopt niet voorradig zijn, dan zorgt een eigen koeriersdienst ervoor, dat het bewuste onderdeel vliegensvlug ter plaatse is.

IMG_0735  Onderhoud lichte bedrijfswagens IMG_0737