In memoriam Jan Arie den Besten

IN MEMORIAM

 Jan Arie den Besten (07-05-1955 – 26-04-2017)

Jan Arie kwam al op 16 jarige leeftijd bij ons in dienst en zoals zo velen van zijn generatie ontwikkelde hij zich al snel tot een vakkundig sleutelaar.

Een man van weinig woorden, maar een echte monteur, een vakman met een tomeloze inzet voor wie de techniek van een DAF truck weinig geheimen kende.

Een versnellingsbak of een DAF motor in en uit elkaar halen kon hij dan ook bijna met zijn ogen dicht.

Bijna 46 jaar heeft hij bijgedragen aan de ontwikkeling van ons bedrijf, tot die noodlottige zaterdagmorgen 22 april waarbij hij betrokken raakte bij een ernstig verkeersongeval.

Na een paar dagen tussen hoop en vrees te hebben geleefd werd onze ergste angst bewaarheid en bleek dat alle pogingen van de doctoren niet meer mochten baten.

Op 26 april is Jan Arie in het bijzijn van zijn dierbaren dan ook kalm en vredig ingeslapen.

Ik loop door de werkplaats, langs de werkplek die we recent voor hem hebben gerealiseerd. Zijn gereedschapskar staat er nog. Zijn overall hangt er nog. Het is nog niet te bevatten dat hij deze nooit meer aan zal trekken.

De leegte die hij achter laat, als echtgenoot, (schoon)vader, kersverse opa, zoon, broer en zwager, maar ook als collega is enorm.

Wij wensen Anneke en de kinderen ,maar ook de rest van de familie, heel veel sterkte toe om dit grote verlies een plaatsje te kunnen geven.

Jan Arie, bedankt voor bijna 46 jaar inzet en samenwerking. We zullen je missen!

Joop de Ruijter